logo skoleni-kurzy

FUNKCE A NASTROJE CONTROLLINGU V PRAXI ... ASKOLY CONTROLLINGU A MAN KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Outlook pokročilý - AbecedaPC
Školení je určené pro uživatele Outlooku, kteří chtějí jeho možností využít na plno. Posluchači se seznámí s pokročilými funkcemi pro práci s emaily.

^

 

 

FUNKCE A NASTROJE CONTROLLINGU V PRAXI ... ASKOLY CONTROLLINGU A MAN KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • Manažer ISMS – nové výzvy a příležitostiISMS Manager - AdvancedPodrobnosti
  • Řízení změn – change managementPodrobnosti
  • Controlling II pro specialistyPodrobnosti
  • Umělá inteligence - využívání moderních nástrojů AI v praxi Artificial Intelligence - using mode> AI tools in practicePodrobnosti
  • Manažer v agilní firměPodrobnosti


Funkce a nástroje controllingu v praxi ... Úkoly controllingu a manažerské řízení v souvislostech
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Funkce a nástroje controllingu v praxi ... Úkoly controllingu a manažerské řízení v souvislostech

Popis Cílem kurzu je: Ukázat odlišnosti konceptu moderního controllingu a finančního controllingu 20. století. Představit operativní, taktické i strategické koncepty moderního controllingu. Seznámit vás s úlohou controllera v prostředí hodnotově orientovaného řízení firem. Ukázat reálné příklady fungování controllingu v podniku. Po absolvování kurzu budete umět: Přesvědčivými argumenty prosazovat potřebu změny - od tradičního k modernímu pojetí controllingu. Identifikovat klíčové faktory a navrhnout první kroky k vybudování controllingového systému odpovídajícího potřebám firmy. 1. den - RNDr. Tomáš Nekvapil, Controller Institut Charakteristiky současného podnikatelského prostředí, hlavní změny a jejich důsledky Rozdíl mezi manaŞerským a účetním pojetím hodnoty, nové moŞnosti a nové zdroje informací Nejčastější chyby v hospodářském řízení, moŞnosti jejich předcházení Koncept moderního controllingu Role plánování a BI v moderním controllingu Vertikální a horizontální struktura controllingového systému Role controllera v systému řízení firmy Typické překáŞky pro uplatnění moderního controllingu a jak je zdolat 2. den Dopolední část (9:00 - 12:30 hod.), Ing. David Dostalík, PILANA Knives a.s. Controlling jako klíčový nástroj řízení ve skupině Pilana analýza potřeb a definice controllingového konceptu výsledkový controlling †časové a zakázkové pojetí specifika controllingu ve výrobní oblasti odchylková analýza vliv utilizace zdrojů na ekonomické výsledky a systémy pokročilého plánování Business Intelligence aneb Jak mít firmu pod kontrolou Odpolední část (13:30 - 17:00 hod.), Ing. Ondřej Petr Vybrané nástroje a metody controllingu v praxi Role controllingu v různých etapách vývoje firmy Nástroje controllingu pro podporu operativního a strategického řízení společnosti Příprava střednědobých (strategických) a krátkodobých finančních plánů Reporting a manaŞerské informační systémy Finanční řízení programů a projektů Costing a profitabilita v řízení produktů a sluŞeb Cílová skupina

... Zpět ke kurzu  -> Funkce a nástroje controllingu v praxi ... Ăškoly controllingu a manaĹľerskĂ© řízenĂ­ v souvislostech



Controller Institut

Controller Institut s.r.o. Praha patří již od roku 1995 mezi přední poskytovatele vzdělávacích služeb v oblasti controllingu a financí.

Přinášíme Vám ucelené a certifikované vzdělávací cykly pro rozvoj Vašich finančních, ekonomických či controllingových útvarů. V naší nabídce naleznete i řadu odborných seminářů, ale umíme pro Vás stejně kvalitně připravit firemní rozvojové tréninky, koučing či dohled nad Vašimi projekty. Ať už chcete vychovat dorost, rozvíjet specialisty nebo inspirovat manažery, na nás se můžete vždy spolehnout. Spolupracujeme s více než 550 lektory [z podnikové praxe, ale i akademických pracovišť].


Controller Institut

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Testy studijních předpokladů TSP MU online příprava v květnu 2024 - Česká republika
^